Cholesterol | Serafin byliny

Cholesterol

90 ks kapslí
Přírodní bylinné kapsle – normální hladina cholesterolu v krvi, podpora oběhové soustavy
Objednejte nyní a objednávku odešleme zítra
Dostupnost v Andělských Apatykách
421 Kč
375,89 Kč bez DPH
100% přírodní
vyrobeno v Česku
zásilky balíme s láskou a ekologicky

Andělská kúra Cholesterol

Léty a zkušenostmi prověřená speciální přírodní bylinná kúra zaměřená na konkrétní tělesný problém. Bylinková sestava se skládá z několika čistě přírodních produktů, které mají synergické účinky, vzájemně se podporují, a tak je možné dosáhnout rychlé a účinné úlevy z rukou přírody. A navíc...je cenově výhodná. Není to dárkové balení.

Speciální bylinná kúra zaměřená na normální stav cholesterolu.

Přečíst více o Andělské kúře
Podrobné informace

Objem

300 mg v 1 kapsli

Složení

extrakt z červené fermentované rýže (Monascus purpureus), extrakt z reishi (Ganoderma lucidum), koenzym Q10, kyselina alfa-lipoová, stearan hořečnatý, obal- celulózová kapsle

Dávkování

3–4 kapsle denně rozdělit na 2–3 dílčí dávky.

Není vhodné pro děti, mládež, kojící a těhotné ženy. Nepřekračujte denní doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 5–23 °C. Produkt je nevhodný při současné léčbě hypolipidemiky.

Doporučené denní dávky:

SložkaMnožství v 1 kapsliMnožství v DDD ve 4 kapslíchRHP v DDD
Extrakt z červené fermentované rýže220 mg880 mg*
z toho monakolin K2,2 mg8,8 mg*
Extrakt z reishi48 mg192 mg*
Koenzym Q1010 mg40 mg*
Kyselina alfa-lipoová10 mg40 mg*
RHP = referenční hodnota příjmu / * RHP není stanoveno DDD = denní doporučené dávkování
RHP = referenční hodnota příjmu / * RHP není stanoveno
DDD = denní doporučené dávkování

Jak přípravek působí

Věřte, rádi bychom prozradili více, ale pouze uvedené informace nám zákon povoluje. Nestačí to? Nevadí! Jsme tu pro vás! Rádi vám poradíme prostřednictvím emailu nebo telefonu. Kontaktujte nás: zeptejtese@serafinbyliny.cz nebo tel. 739 021 759.

1.Cholesterol

Reishi a červená fermentovaná rýže s účinnou látkou monakolin K přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.

2.Oběhová soustava

Reishi patří mezi tradiční léčivé houby východní medicíny a podporuje zejména meridián jater a také oběhovou soustavu
Věřte, rádi bychom prozradili více než je níže napsáno, avšak pouze uvedené informace nám zákon povoluje uvést. Rádi Vám ale prozradíme a poradíme více prostřednictvím e-mailu nebo telefonu. Kontaktujte nás zeptejtese@serafinbyliny.cz nebo tel. 739021759

Proč mám vysoký cholesterol?

Cholesterol souvisí se stresem

Cholesterol tvoří důležitý stavební kámen pro syntézu pohlavních hormonů a nadledvinek . Jeho produkce také souvisí s činností štítné žláza. Striktní snižování hladiny cholesterolu může u žen vést k neplodnosti.

Vysoká tvorba hormonů v nadledvinkách souvisí se stresem. Pokud trpíte velkým nebo dlouhodobým, chronickým stresem, tak zákonitě máte zvýšenou hladinu cholesterolu. Je to přirozená reakce organismu. Na tvorbu vyšší stresových hormonů prostě potřebuje více cholesterolu. Čím tělo vyprodukuje více hormonů, tím musí zákonitě vyprodukovat více cholesterolu. Je zajímavé, že lidé, kteří se léčí antidepresivy, mají velmi často vysokou hladinu cholesterolu, přestože jsou štíhlí a užívají léky na její snížení.

Dlouhodobý chronický stres , má zásadní vliv na fungování štítné žlázy. Její dysfunkce, ale někdy i autoimunitní zánět může vyvolávat vyšší hladinu cholesterolu v krvi.

Cholesterol a cukr

Cholesterol souvisí s tvorbou žluči a je nezbytný pro syntézu vitamínu D. Vnějším zdrojem cholesterolu je potrava, na kterou připadá 20–40 % celkového cholesterolu. Nejvíce je obsažen v živočišných tucích, uzeninách, vnitřnostech, vaječném žloutku a tučných mléčných výrobcích.

Vnitřní zdroj cholesterolu představuje z 60–80 % produkce vlastního, endogenního cholesterolu, která probíhá zejména prostřednictvím jater, dále střev a nadledvinek. Eliminace cholesterolu z organismu probíhá především pomocí jater. Je zde využit k syntéze žlučových kyselin nebo přímo vyloučen do žluče. 

Čím více cholesterolu sníte, tím méně ho tělo vyrobí. Kvalitních tuků, které obsahuje maso, máslo, vejce či mléčné výrobky, se tedy není třeba v rozumném množství bát. Čeho se ale v této souvislosti obávat musíte, jsou jednoduché cukry, které způsobují prudký vzestup inzulinu. Hormon inzulin zvýší činnost enzymů, které pomáhají játrům vyrábět cholesterol, a pohroma je na světě.

Největším nebezpečím jsou průmyslově vyráběné výrobky s vysokým obsahem cukru, byť skrytého a také vysokým rizikem je alkohol. Kombinace těchto dvou složek v potravě zvyšuje hladinu cholesterolu. Vyvarujte se dortíků, sladkých koláčů, sušenek, přislazovaných jogurtů či průmyslově vyráběných müsli a také sladkých nápojů. I nadměrný příjem velmi sladkého ovoce v kombinaci s dalšími sladkostmi je rizikový.

Podle posledních zahraničních výzkumů se významně podílí na vysoké hladině cholesterolu v krvi také dlouhodobé užívání různých druhů léků včetně antikoncepce.

Proč mám vysoký cholesterol? | Serafin byliny

Zkušenosti zákazníků

5

Hodnotilo 4 zákazníků
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Napsat recenzi
Broňka
15. června 2023
po využívání 2 balení přípravku jsem měla cholesterol v normě i bez chemických léků
Broňka
15. června 2023
Členka Serafin klubu
Bobo
07. března 2023
Normálne recenzie nepíšem ale kedže ma výsledok prekvapil tak to sem musím dat. Výsledky cholesterolu celkového 12/2022 - 6,8, náslende dva mesiace 3x denne jedna tabletka a celkový cholesterol 03/2023 - 3,6. Musím ale čestne priznat, že som nepil alkohol...
Číst více
Bobo
07. března 2023
Členka Serafin klubu
Nová
08. září 2022
Kapsle jsme užívali oba s manželem na doporučení paní Benediktové. Nejdříve zvýšenou dávku 3x denně 2 kapsle, pak nižší 2x denně dvě. Celkem čtyři měsíce. Po kontrole u lékaře nám oběma klesla hladina cholesterolu z původních sedmi na pět. Nádhera! Nemusí...
Číst více
Nová
08. září 2022
Členka Serafin klubu

Rádi Vám řekneme více

Chcete se na něco zeptat? Potřebujete poradit? Přejete si zjistit více o účincích a správné kombinaci bylin? Jsme připraveni vám pomoci.
Koření | Serafin byliny

Související produkty

Produkty, které si společně s tímto produktem zakoupili ostatní zákazníci

Potřebujete poradit s vašimi bolístkami?
Nahrajte nám zprávu na Whatsapp (tel. číslo +420 720 680 451). Sdělte nám, co vás trápí a nezapomeňte uvést váš věk a jaké užíváte léky. Rádi se Vám ozveme.
Případně můžete zaslat dotaz na poradna@serafinbyliny.cz nebo kontaktovat některou z našich poradkyň.
Odborné poradenství