Dětský masážní olej Žofie
Dětský masážní olej Žofie | Serafin byliny

Dětský masážní olej Žofie

200 ml
Láskyplná masáž pro kojence a děti.
Skladem
Objednejte nyní a objednávku odešleme zítra
Dostupnost v Andělských Apatykách
319 Kč
263,63 Kč bez DPH
100% přírodní
vyrobeno v Česku
zásilky balíme s láskou a ekologicky
Podrobné informace

Objem

200 ml

Složení

Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej v bio kvalitě), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový rostlinný olej), Retinyl Palmitate (stabilizovaný vitamin A, antioxidant), Tocopheryl Acetate (stabilizovaný vitamin E, antioxidant), Chamomilla Recutita Oil (éterický olej z heřmánku modrého), Origanum Majorana Herb Oil (éterický olej z majoránky zahradní), Lavandula Angustifolia Oil (éterický olej z levandule lékařské), Linalool*, Limonene*, Geraniol*. * - z přírodních éterických olejů

Dávkování

Žofinka se jako pomocnice hodí na dětské a kojenecké masáže už od devátého týdne věku. Jako tělový či masážní olej používejte na běžné ošetření kdykoli během dne nebo po koupeli. Připravit z něj lze ale i vodní masáž, kdy dvacet kapek oleje nakapete do vaničky a během koupele vtíráte do dětské pokožky. Při odstraňování šupinatosti ve vláskách olej jemně vmasírujte do vlasové pokožky a vyčešte jemným dětským kartáčkem.

Představení

Zahrňte své miminko bezbřehou láskou a umožněte mu pocítit ji na vlastní kůži. Důvěrné doteky vyjádří víc než tisíc slov. Žofinka o tom ví své. Laskavě a s něhou ošetří pokožku vašeho dítěte a zanechá ji příjemně vláčnou. Zklidňuje a uvolňuje napětí celého těla, zmírňuje nepohodu a poskytuje ochranu namáhané pokožce. Směs éterických olejů s vůní levandule a heřmánku vnáší do vzájemných doteků pocit harmonie a klidu.
Představení | Serafin byliny

Rádi Vám řekneme více

Chcete se na něco zeptat? Potřebujete poradit? Přejete si zjistit více o účincích a správné kombinaci bylin? Jsme připraveni vám pomoci.
Koření | Serafin byliny
Potřebujete poradit s vašimi bolístkami?
Nahrajte nám zprávu na Whatsapp (tel. číslo +420 720 680 451). Sdělte nám, co vás trápí a nezapomeňte uvést váš věk a jaké užíváte léky. Rádi se Vám ozveme.
Případně můžete zaslat dotaz na poradna@serafinbyliny.cz nebo kontaktovat některou z našich poradkyň.
Odborné poradenství