PřihlásitMůj ůčet
  • Naturprodukte
  • Slovakia
+420 353 034 411
Trocnovská 1984
35601 Sokolov

Bramborový salát na středozemní způsob s kaprem v ořechovém obalu

Celkový čas: 2 hodiny
Náročnost: Střední

Ingredience

8ks brambor

1ks cibule

1/2 červené kapie

Hrst zelené petrželky

1ČL Citronová šťáva

1ČL Umeocet,

3PL Olivový olej

Pepř

4ks filetu z kapra

Miska čirokové mouky

2ks vajíčka

100g lískových oříšků

50g strouhanky/cornflakes

Postup přípravy receptu

Bramborový salát


Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme ve slupce v nesolené vodě, když jsou měkké tak vodu slijeme a ještě teplé loupeme (asi po 10 minutách – opatrně, ať se nespálíte).

 Brambory, cibuli, papriku nakrájíme na kostičky (přidat můžeme vše podle chuti – olivy, cherry rajčátka, hrášek..).

Citronovou šťávu, olivový olej a umeocet jsou skvělým základem pro lehkou zálivku, kterou brambory ochutíme.

Podle potřeby a chuti můžeme dosolit a opepřit. Salát je skvělé připravit den dopředu, a druhý den ještě případně dochutit, brambory totiž sladkokyselou chuť zálivky do sebe krásně nasáknou.

Kapr v ořechovém obalu


Vykostěný kapří filet nasolíme mořskou solí, obalíme v čirokové mouce, vajíčku a směsi z cornflakes a nasekaných lískových oříšků. Osmažíme na pánvi na rýžovém oleji.

Tip: Při smažení přidejte do rýžového oleje lžíci přepuštěného másla, které rozvoní a zjemní chuť ryby.

O společnosti Serafin

Jsme ryze česká firma, která vám již od roku 2004 pomáhá přírodními produkty s léčbou. V souladu s matkou přírodou a pod dohledem odbornice na alternativní medicínu paní Anety Benediktové pro vás připravujeme léčivé čaje a tinktury z nejrůznějších bylin. Věříme, že láska a příroda dokáží vyřešit jakýkoli zdravotní problém.

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Kde zakoupíte naše produkty?
zpět nahoru