PřihlásitMůj ůčet
  • Naturprodukte
  • Slovakia
Odborné dotazy
Obecné dotazy
+420 353 034 411

Bylinková frittata

Celkový čas: 20 min
Náročnost: Lehká

Ingredience

6 ks vajíček z volného chovu

200g přírodní kozí sýr

5dcl vincentky

2 ks zelená cibulka

Svazek petržele, pažitky

Rozmarýn

1PL Ghí

Postup přípravy receptu

Bylinky nasekáme na drobno, cibulku na kolečka.

Vejce rozšleháme s vincentkou (možno i jinou minerálku) ochutíme rozmarýnem.

Na pánvi rozpustíme GHÍ a orestujeme nejprve cibulku, poté přidáme bylinky a nalijeme vajíčka.

Po minutě přidáme kozí sýr, ať se prohřeje a když máme vejce zatuhlé, můžeme podávat.

Na talíři doplníme kyselým zelím.

Víte, že? Vincentka svým obsahem a vyvážeností minerálních solí a prvků umožňuje rozpouštění hlenů v dýchacích cestách, žaludku a střevech. Použitá takto při vaření pokrm posolí a díky mineralizaci provzdušní.

O společnosti Serafin

Jsme ryze česká firma, která vám již od roku 2004 pomáhá přírodními produkty s léčbou. V souladu s matkou přírodou a pod dohledem odbornice na alternativní medicínu paní Anety Benediktové pro vás připravujeme léčivé čaje a tinktury z nejrůznějších bylin. Věříme, že láska a příroda dokáží vyřešit jakýkoli zdravotní problém.

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Kde zakoupíte naše produkty?