PřihlásitMůj ůčet
  • Naturprodukte
  • Slovakia
Odborné dotazy
Obecné dotazy
+420 353 034 411

Carpatio z řepy na čekance

Celkový čas: 30 minut +24hod. na macerování
Náročnost: Střední

Ingredience

Ingredience 2 porce:

1 červená řepa velikosti tenisáku

50ml olivového oleje

1PL medu nebo sladěnky

1PL vinného octa (bylinný)

2PL pomerančové šťávy

1ČL tamari omáčky

3cm čerstvého zázvoru

Sůl, pepř

10g balkánského sýru

4 kuličky malé mozzarelly

1ks čekanky

Postup přípravy receptu

Řepu očistíme a nakrájíme na velmi tenké plátky.

Ocet svaříme s medem, přidáme pomerančovou šťávu, olej, tamari omáčku, pepř a sůl. Promícháme a na závěr ochutíme šťávou ze zázvoru.

Řepu dáme do skleněné dózy (zavařovací sklenice) a zalijeme připravenou marinádou.

 Nádobu uzavřeme a necháme macerovat alespoň 24 hodin.

Servírujeme na listu čekanky, ozdobíme sýry. Můžeme doplnit opečenou bagetou.

Ing. Barbora Harvišová, odborný poradce a výživový specialista Serafin

O společnosti Serafin

Jsme ryze česká firma, která vám již od roku 2004 pomáhá přírodními produkty s léčbou. V souladu s matkou přírodou a pod dohledem odbornice na alternativní medicínu paní Anety Benediktové pro vás připravujeme léčivé čaje a tinktury z nejrůznějších bylin. Věříme, že láska a příroda dokáží vyřešit jakýkoli zdravotní problém.

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Kde zakoupíte naše produkty?